FRIETWAGEN VERHUUR

Wij zijn gespecialiseerd in frietwagens om voor u te bakken in België en Nederland maximum 50km vanuit Kinrooi
Als uw vereniging, bedrijf of organisatie een evenement organiseert bieden wij een mooie en hygiënische frituurwagen aan. Wij komen ook op feestjes zoals communie, verjaardagen, doopfeesten, en vele andere.

U hebt bij ons de keuze uit 2 verschillende menu’s.

Type 1:
Wij komen op uw verzoek bij u thuis, op uw evenement of op opendeurdagen. Om zo lekkere frieten en snacks te bakken met de beste kwaliteit.
Dit doen wij al  jaren met een grote tevredenheid van de klant.

Onze werkwijze is als volgt:
Vanaf minimaal 50 personen komen wij bij u thuis of op uw evenement om frieten en snacks te bakken. De gasten mogen onbeperkt smullen van het door u gekozen menu.
Boven de 150 personen is de prijs 0,25 euro per persoon goedkoper en wordt het 2,5 uren bakken in plaats van 2 uur. Bij aanvraag krijgt u een zeer uitgebreide uitleg toegezonden. kijkt u ook bij ongewenste mail vaak komt dit bij spam binnen.

Indien u een feestje heeft met minder dan 50 {in volwassen tarief} gasten dan kunnen wij ook komen maar dan geldt een forfait tarief welk gelijk is aan 50 {in volwassen tarief} gasten van het door u gekozen menu. de prijzen zijn exclusief :- transportkosten

-u dient zelf te zorgen voor de verwijdering van het afval

Menu A: 9 euro per persoon en 2 uur bakken.
Dit omvat: Friet, friet speciaal, frikandel, frikandel speciaal, vleeskroket, gehaktbal, gehaktbal speciaal, bami, kipcorn, bitterballen en viandel.
Kinderen tot 5 jaar smullen voor 8 euro per persoon.

– Het bakken gebeurd door een professionele frietbakker.
– Bij alle menu’s zijn de volgende sausen inbegrepen: Mayonaise, curry, mosterd, tomatenketchup en diverse andere sauzen.

———————————-

Wij hebben ook diverse partyaccessoires. Voor meer info hierover lees verder op onze website.

———————————-
P.S.: Reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

Voor foto’s zie HIER.