FRIETWAGEN VERHUUR

Het zal u niet ontgaan zijn dat de grondstofmarkt wereldwijd al enkele jaren roerige tijden beleeft. De situatie op de grondstoffenmarkt blijft instabiel , en de meeste prijzen zijn meerdere keren gestegen tot op dit moment zelfs extreem hoog. De afgelopen maanden zijn er wederom stijgingen geweest door wereldwijde tekorten van grondstoffen en de stijgende transport- en energiekosten. Omdat veel producenten en toeleveranciers van het aanbod in grondstoffen de prijzen per direct aanpassen en het einde ook nog niet in zicht is, zijn wij genoodzaakt om ook onze prijzen aan te passen om met de prijsstijgingen van de markt mee te gaan . Dergelijke prijsstijgingen zijn historisch en hebben we de afgelopen decennia niet eerder meegemaakt. Wij zijn er ons van bewust dat de aanpassingen een grote uitdaging voor iedereen is. Wij doen er alles aan om de prijzen zo gunstig mogelijk te houden. Het is ook niet voor niets dat we de afgelopen jaren geen prijswijzigingen hebben doorgevoerd. Daarnaast worden we ook geconfronteerd met verhogingen vanuit meerdere leveranciers die wij deels moeten doorberekenen om te zorgen dat wij dezelfde kwaliteit en service blijven bieden zoals u van ons gewend bent.

Wij zijn gespecialiseerd in frietwagens om voor u te bakken in België en Nederland maximum 50km vanuit Kinrooi

Als uw vereniging, bedrijf of organisatie een evenement organiseert bieden wij een mooie en hygiënische frituurwagen aan. Wij komen ook op feestjes zoals communie, verjaardagen, doopfeesten, en vele andere.

U hebt bij ons de keuze uit het volgende menu:

Menu:
Wij komen op uw verzoek bij u thuis, op uw evenement of op opendeurdagen. Om zo lekkere frieten en snacks te bakken met de beste kwaliteit.

Dit doen wij al jaren met een grote tevredenheid van de klant.

Onze werkwijze is als volgt:

Vanaf minimaal 50 personen komen wij bij u thuis of op uw gekozen locatie om frieten en snacks te bakken. De gasten mogen onbeperkt smullen van het door u gekozen menu.

Bij aanvraag krijgt u een zeer uitgebreide uitleg toegezonden. kijkt u ook bij ongewenste mail vaak komt dit bij spam binnen.

Indien u een feestje heeft met minder dan 50 {in volwassen tarief} gasten dan kunnen wij ook komen maar dan geldt een forfait tarief welk gelijk is aan 50 {in volwassen tarief} gasten van het door u gekozen menu. de prijzen zijn exclusief :- transportkosten maar wel inclusief verpakkingskosten en personeel

-u dient zelf te zorgen voor de verwijdering van het afval

Menu A: 10 euro per persoon en 2 uur bakken.
Dit omvat: Friet, friet speciaal, frikandel, frikandel speciaal, vleeskroket, gehaktbal, gehaktbal speciaal, bami, kipcorn, bitterballen en viandel.

Kinderen tot 5 jaar smullen voor 8 euro per persoon.

– Het bakken gebeurd door een professionele frietbakker.
– Bij alle menu’s zijn de volgende sausen inbegrepen: Mayonaise, curry, mosterd, tomatenketchup en diverse andere sauzen.

———————————-

Wij hebben ook diverse partyaccessoires. Voor meer info hierover lees verder op onze website.

———————————-
P.S.: Reserveer op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

U kan ons bereiken op 0494 88 10 19

Voor foto’s zie HIER.